ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

  • Τα υλικά της Venezia Stucco επιδιώκουν την συνάντηση τους με το υγρό στοιχείο. Η τελείως αδιάβροχη, χημικά ανθεκτική και αντιμικροβιακή τους επιφάνεια θα διατηρήσει την αξία του χώρου σε μόνιμη βάση.

 

  • Η συνεχής στρώση του υλικού περνά χωρίς αρμό από κάθετες σε οριζόντιες και από προστατευμένες σε έντονα υγρές επιφάνειες

 

  • Ο πήχης της καταπόνησης έχει τεθεί στο επίπεδο της δημόσιας χρήσης. Ένα ξενοδοχείο μπορεί να ανακαινισθεί χωρίς αποξηλώσεις, χωρίς επικολλήσεις νέων πλακιδίων πάνω σε παλαιά και το βασικότερο χωρίς μετάθεση των υδραυλικών, λόγω του ασήμαντου πάχους του υλικού.

ΝΙΠΤΗΡΑΣ

Διαμορφώστε μόνοι την γεωμετρία του νιπτήρα σας με φτηνά υλικά όπως μοριοσανίδες ή γυψοσανίδες. Το Pastellone θα επενδύσει προστατευτικά τις επιφάνειες τους με την αντοχή ενός σμάλτου.

ΥΓΡΟΙ ΧΩΡΟΙ

Το Pastellone επιζητά την αντιπαράθεση με το νερό. Ας είναι και σε δημόσια λουτρά, αποδυτήρια, μαγειρεία. Πάνω στην αδιάβροχη υπεραλκαλική επιφάνειά του εξουδετερώνονται οι μύκητες και τα μικρόβια.

ΝΤΟΥΣ

Καυτό νερό, σαπούνι, μύκητες, μικρόβια, απορρυπαντικά. Δεν υπάρχει καταπόνηση στον χώρο του ντους που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το Pastellone.

TRAVERTINO

Τα υλικά της Venezia Stucco γνωρίζουν να μεταμφιέζονται. Το έμπειρο χέρι ενός τεχνίτη Stucco, θα κάνει με το Travertino έναν έμπειρο μαρμαρά να αναρωτηθεί για το τι αλήθεια βλέπει.

VENEZIANO

Το κλασικό και γνωστό σε όλους Stucco Veneziano. Με κάποιες εξαιρέσεις όμως. Παράγεται στην χώρα αλλά και στην πόλη που το γέννησε. Πράγμα που σημαίνει ότι αποφεύγει την χημεία μένοντας πιστό στην ανόργανη ορυκτή του φύση.

ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΛΟΥΤΡΟ

Διακτινιστείτε στο Marrakesh χάρις στην διακριτή λάμψη του Tadelakt, με το οποίο επενδύονται τα χαμάμ αλλά και οι τοίχοι των riad, των επαύλεων που έχουν στο αίθριο τους το σιντριβάνι.

VENEZIA STUCCO      Copyright 2016

210 6827105