top of page

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ PASTELLONE

  • Ενιαία, συνεχής εμφάνιση. Φυσικό άφλεκτο υλικό. Τσιμεντοειδούς βάσης. Από την φύση του απρόσβλητο από μούχλα.

 

  • Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς εξωτερικούς μινιμαλιστικούς χώρους, σε υπάρχοντα δάπεδα σχεδόν κάθε είδους και σε ενδοδαπέδια θέρμανση.

 

  • Κατάλληλο για λουτρά και υγρούς χώρους, πάγκους κουζίνας, νεροχύτες κλπ.

 

  • Είναι κονία λευκού τσιμέντου, ασβέστη και επιλεγμένης σκόνης μαρμάρου Carrara και χαλαζία. Γίνεται πάστα έτοιμη προς χρήση με την πρόσμιξη της ρητίνης του.

πατητή τσιμεντοκονία

Αγκαλιάζοντας σαν προστατευτικός μανδύας κάθε επιφάνεια

 

Το Pastellone της Venezia Stucco φέρει άξια την κληρονομιά της πόλης που το γέννησε και στην οποία και σήμερα παράγεται.Με ένα πάχος 3mm καλύπτει κάθε είδους επιφάνεια και παραλαμβάνει για χάρη της, χωρίς να παραιτείται από την ομορφιά του,κρούσεις, απότριψη, κυκλοφορία, ατμοσφαιρικές καταπονήσεις, ακτινοβολία UV και παγετούς.   

 

πατητή τσιμεντοκονία

Οι αρμοί των πλακιδίων στα δάπεδα εκτός ότι δεν παραμένουν, σε βάθος χρόνου, καθαροί έχουν και μια άλλη συχνά μη επιθυμητή ιδιότητα. Οριοθετούν τον χώρο λόγω της αυστηρής οπτικής κατάτμησης του. Μαζί με αυτό προδίδουν και κάθε λάθος ορθογωνιότητας των τοίχων. Η συνεχής στρώση του δαπέδου με to Pastellone αίρει τους περιορισμούς με μια αίσθηση του απείρου, sense of infinity.   

πατητή τσιμεντοκονία

Παίζοντας με την τρίτη διάσταση

 

Οι επιφάνειες που επικαλύπτονται με το Pastellone χαρακτηρίζονται από το απέριττο, το συνεχές και το πολυδιάστατο. Το υλικό διατρέχει τοίχους, δραπετεύει σε οριζόντιες επιφάνειες, τολμά σε χώρους που βασιλεύει το νερό και μεγεθύνει τελικά τον χώρο προσδίδοντας του βάθος.

πατητή τσιμεντοκονία

Παίζοντας με το μυαλό σας

 

Το Pastellone δίνει απέραντο χώρο δημιουργίας στην φαντασία σας. Το επιτυγχάνει μέσα από την μεγάλη γκάμα των αποχρώσεων του, την δυνατότητα επιλογής διαφόρων λάμψεων ανάκλασης, την πρόσμιξη των πιο απρόσμενων υλικών εφέ μέσα στην μάζα του, από τα φύλλα χρυσού μέχρι το ταπεινό φίλντισι από τα όστρακα. Ο χώρος που θα δημιουργήσετε θα είναι ανάκλαση και της ίδιας της προσωπικότητάς σας.

πατητή τσιμεντοκονία

Η ευχάριστη δυσκολία της επιλογής

 

Ποια όψη τοίχου ή δαπέδου σας αντιπροσωπεύει πραγματικά; Μαργαρώδης, νεφελώδης, σατινέ, ματ, ήσυχη ή έντονη; Αν συνδυάσουμε τις διαφορετικές λάμψεις και κοκκομετρίες με τις αποχρώσεις και τα τόσα πρόσμικτα για εφέ ο αριθμός ίσως και να σας δυσκολέψει μέχρι να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

πατητή τσιμεντοκονία

Αποχαιρετώντας τους ενοχλητικούς αρμούς

 

Το Pastellone είναι η λύτρωση για όσους δεν αντέχουν πλέον την κατάσταση στην οποία περιπίπτουν μοιραία οι αρμοί των πλακιδίων. Με το υλικό αυτό η απέριττη και συνεχής επιφάνεια αποτελεί φραγή στους μύκητες και στα μικρόβια, χάρις στο υψηλό αλκαλικό pH της.

πατητή τσιμεντοκονία

Επιστροφή στην φύση

 

Το Pastellone της Venezia Stucco έχει κρατήσει τις αποστάσεις τους από την χημεία,χρησιμοποιώντας την στο μέτρο που δίνει μόνο αντοχές, ποτέ αισθητική. Μάρμαρο Carrara, παλαιωμένος ασβέστης, φυσικά ορυκτά αλλά και τελειώματα όπως σαπούνι Μασσαλίας και κερί μελισσών δημιουργούν εντυπωσιακά φυσικά τελειώματα.

MADE WITH NATURAL INGREDIENTS

Microtopping is made by mixing water-based polymers 
which are entirely free of volatile organic compounds (VOC), 
with natural, cement-based ingredients. The special liquid polymer 
is mixed with Microtopping Base Coat which contains larger granules 
and Microtopping Finish Coat, a version with finer particles for the smooth finish. 
The result is a protective, ultra-resistant material with 
many of the aesthetic characteristics of concrete

Στο Pastellone αρέσει ο καθαρός αέρας!

 

Οι εξωτερικοί χώροι δεν αποτελούν όριο για την εφαρμογή του Pastellone. Μπορεί να βγει από το σπίτι και να σας συντροφέψει στον κήπο, στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας, στην βεράντα του ξενοδοχείου ή του εστιατορίου σας. Μην ασχολείστε με το μετεωρολογικό δελτίο.Το Pastellone αδιαφορεί γι’ αυτό. Αντέχει σε κάθε καιρό.   

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΥΠΟΒΑΘΡΟ
bottom of page