ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

  • Δέρμα τύπου chamois ή μάρμαρο Travertino; Μαροκινοί τοίχοι από το Marrakesh ή από τα palazzo της Βενετίας; Για κάθε επιθυμία επιλέξτε το κατάλληλο υλικό. Την επιθυμητή λάμψη. Τα απεριόριστα πρόσμικτα για εφέ.

 

  • Δεν υπάρχει περιορισμός εσωτερικού ή εξωτερικού, υγρού ή προστατευμένου χώρου. Το μόνο όριο είναι η φαντασία μας.

Ενιαία συνεχής αισθητική, απεριόριστες αποχρώσεις, αντοχή, αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το σημαντικό είναι ότι μπορεί, ξεκινώντας από τους τοίχους να καταλήξει σε όλες τις γειτονικές επιφάνειες οριζόντιες, υγρές, εξωτερικές κλπ.

Διακτινιστείτε στο Marrakesh χάρις στην διακριτή λάμψη του Tadelakt, με το οποίο επενδύονται τα χαμάμ αλλά και οι τοίχοι των riad, των επαύλεων που έχουν στο αίθριο τους το σιντριβάνι.

TRAVERTINO

Τα υλικά της Venezia Stucco γνωρίζουν να μεταμφιέζονται. Το  έμπειρο χέρι ενός τεχνίτη Stucco, θα κάνει με το Travertino έναν έμπειρο μαρμαρά να αναρωτηθεί για το τι αλήθεια βλέπει.

VENEZIANO

Το κλασικό και γνωστό σε όλους Stucco Veneziano. Με κάποιες εξαιρέσεις όμως. Εδώ παράγεται στην χώρα αλλά και στην πόλη που το γέννησε. Πράγμα που σημαίνει ότι αποφεύγει την χημεία μένοντας πιστό στην ανόργανη ορυκτή του φύση.

SUEDE

Το Stucco Suede δίνει στου τοίχους την θερμότητα μιας δερμάτινης υφής τύπου chamoisΤο δέρμα βγαίνει προς τα έξω όχι μόνον οπτικά αλλά και με την αφή.

VENEZIA STUCCO      Copyright 2016

210 6827105